Annina Kauppi


Olen Vihdissä asuva eläintenkouluttaja. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on koirien sujuva arki sekä koiran ja omistajan välinen suhde.

Päätoimisesti olen toiminut kouluttajana yli kymmenen vuotta. Ensin pääkaupunkiseudulla koirakoulussa ja sen jälkeen yrittäjänä. Koulutukseltani olen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja sekä eläintenhoitaja, kennelpainotuksella (Kannus).

Työssäni kohtaan monen rotuisia ja ikäisiä koiria omistajineen yksityistuntien ja kotikäyntien merkeissä sekä ryhmäkoulutuksissa. Koulutustyön ohella toimin näyttöarvioijana eläintenkouluttajien ammattitutkintonäytöissä.

Kiinnostukseni eläinten kouluttamiseen ja käyttäytymiseen heräsi jo lapsena omien koirieni myötä. Koirieni kanssa olenkin harrastanut ja kokeillut useampaa lajia, joista päälajeinamme ovat olleet toko ja pk-haku sekä näyttelyt. Olen myös kasvattanut yhden pentueen valkoisiapaimenkoiria sekä suorittanut Dobo®-koulutusohjaajakurssin. Tällä hetkellä kotonani tassuttelee bordercollie pentu Teika.

Omaa osaamistani päivitän säännöllisesti erilaisilla kursseilla ja koulutuksissa. 2022 syksyllä aloitin opiskelemaan eläintenkouluttajien erkoisammattitutkintoa, valinnaisena tutkinnon osana eläinten ongelmakäytöksen hoito ja käytöskonsultaatio.

Kerrothan, kuinka voisin auttaa teitä!

Asiakaspalautetta

”Opettaja oli innostava ja kannustava. Aina löytyi positiivista sanottavaa, vaikkei heti olisi osattukaan.”

”Anninan tyyli opettaa oli mielyttävä ja varsinkin pennuille sopiva. ”

”Tunneistä jäi positiivinen fiilis. Annina on loistava opettaja, joka ymmärtää erilaisia koiria ja jotenkin tuntuu aina löytävän oikeanlaisen harjoituksen ja palkitsemistavan jokaiselle koiralle. Iso suositus kaikille apua tarvitseville!” 

”Kiitos! Anniina on selkeä, rauhallinen ja ratkaisuja löytävä kouluttaja.”