Koulutuspalvelut

Koulutuksissani keskitytään juuri teidän toivomiin asioihin, eläinystävällisesti koiran palkitsemiseen perustuvia keinoja käyttäen. Koulutuksissa noudatetaan Eläintenkouluttajien eettisiä sääntöjä.

Yksityiskoulutus

Koiran koulutus on sekä koiralle että omistajalle palkitsevaa ja mukavaa yhteistä puuhaa, joka parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta. Arkielämän taidot ovat tärkeitä ja mahdollistavat sujuvan ja miellyttävän yhteiselon niin koiranpennun alkutaipaleella kuin varttuneemmankin nelijalkaisen ystävän kanssa.

Yksityiskoulutuksessa voidaan harjoitella erilaisia taitoja juuri teidän toivomistanne aiheista. Aiheena voi olla esimerkiksi parempi kontakti, sujuva hihnakäytös, koiran ja omistajan välinen suhde, erilaiset hoitotoimenpiteet, toimiva luopuminen, paikalla odottaminen tai jokin muu taito, johon kaipaat kouluttajan apua. Myös näyttelyharjoittelu ja tokotreenit (alkeet/ALO/AVO).

Vapaita aikoja voit kysyä minulta sähköpostitse info@anninakauppi.fi

Käytöshaasteiden ratkonta

Koiran ongelmalliseksi koettu käytös, kuten hihnassa rähjääminen, ylenpalttinen haukkuminen tai erilaiset pelot aiheuttavat monesti omistajassa häpeää ja ylimääräistä stressiä sekä koiralle että omistajalle. Siksi on tärkeää ja omistajankin hyvinvointia helpottavaa saada apua koiran haastavaan käytökseen.

Käytöshaasteet vaativat usein pitkäjänteistä työtä ja edellyttävät kaikkien osapuolien sitoutumista. Käytöshaasteiden ratkonta alkaa yleensä kartoituksella koiran tilanteesta, hyvinvoinnista ja taustoista, jotta käytöksen takana olevat syyt saataisiin mahdollisimman hyvin selville. Tämän jälkeen sovitaan tapaaminen, jossa käydään vielä tiivistetysti läpi kartoitetut asiat ja aloitetaan koulutus. Olen tukena ja apuna koko koulutusprosessin ajan.

Vapaita aikoja voit kysyä minulta sähköpostitse info@anninakauppi.fi

Ryhmäkurssit


Ryhmäkursseja pidän Lohjan koirakeskuksella. Katso kurssitarjonta ja alkavat kurssit: Lohjan Koirakeskus

Hinnasto

Yksityiskoulutus 75€/h tai pakettina 3h 210€

Käytöshaasteiden ratkonta

Ensimmäinen tapaaminen n.1,5h/ 135€
sisältää alkukartoituksen, tapaamisen, kirjalliset ohjeet jälkikäteen sähköpostilla sekä koulutuksen etenemisen seurannan. Lisäksi saat kouluttajan tuen tapaamisten välillä.

Seuraavat käynnit n.1h/ 75€
sisältää tapaamisen sekä päivitetyt ohjeet sähköpostiin.

Kotikäynteihin lisätään kilometrikorvaus 0,50€/km Nummelasta edes takaisin. Hinnat sisältävät alv.24% ja ovat voimassa toistaiseksi.

Peruutusehdot:

Varatun ajan voi peruuttaa sähköpostitse 48h ennen sovittua aikaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitan 50% varatun ajan hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa alle 24h ennen varattua aikaa, veloitetaan hinta kokonaisuudessaan. Koiran tai omistajan sairastuessa äkillisesti ajan voi siirtää toiseen ajankohtaan, mikäli esteestä on ilmoitettu välittömästi sen tultua tietoon.