Koulutuspalvelut

Koulutukset keskittyvät arjen taitoihin ja käytöshaasteiden ratkontaan koiraystävällisesti, nykyaikaisia tutkittuun tietoon perustuvia keinoja käyttäen

Yksityiskoulutus

Arkielämän taidot ovat tärkeitä ja mahdollistavat sujuvan ja miellyttävän yhteiselon niin koiranpennun alkutaipaleella kuin varttuneemmankin nelijalkaisen ystävän kanssa. Yksityiskoulutuksessa voidaan harjoitella erilaisia arkielämää helpottavia taitoja juuri teidän toivomistanne aiheista. Aiheena voi olla esimerkiksi parempi kontakti, sujuva hihnakäytös, toimiva luopuminen, paikalla odottaminen tai jokin muu taito, johon kaipaat kouluttajan apua.

Vapaita aikoja voit kysyä minulta sähköpostitse info@anninakauppi.fi

Käytöshaasteiden ratkonta

Koiran ongelmallinen käytös, kuten hihnassa rähjääminen, ylenpalttinen haukkuminen tai erilaiset pelot aiheuttaa monesti omistajassa häpeää ja ylimääräistä stressiä sekä koiralle että omistajalle. Siksi on tärkeää ja omistajankin hyvinvointia helpottavaa saada apua koiran haastavaan käytökseen.

Käytöshaasteet vaativat usein pitkäjänteistä työtä ja edellyttävät kaikkien osapuolien sitoutumista. Käytöshaasteiden ratkonta alkaa monesti kartoituksella koiran tilanteesta, hyvinvoinnista ja taustoista, jotta käytöksen taustalla olevat syyt saataisiin selville.

Vapaita aikoja voit kysyä minulta sähköpostitse info@anninakauppi.fi

Ryhmäkurssit


Ryhmäkursseja pidän Kirkkonummen Veikkolassa Tassuttimella. Katso kurssitarjonta ja alkavat kurssit Tassuttimen nettisivuilta www.tassutin.fi

Hinnasto

Voimassa 20.9.2022 alkaen

Yksityiskoulutus 75€/h tai pakettina 3h 210€

Käytöshaasteiden ratkonta

Ensimmäinen käynti n.1,5h/ 125€
sisältää alkukartoituksen, tapaamisen sekä kirjalliset ohjeet käynnin jälkeen. Lisäksi saat kouluttajan tuen tapaamisten välillä.

Seuraavat käynnit n.1h/ 75€
sisältää tapaamisen sekä kirjalliset ohjeet käynnin jälkeen.

Kotikäynteihin lisätään kilometrikorvaus 0,50€/km Nummelasta edes takaisin. Hinnat sisältävät alv.24%

Peruutusehdot:

Varatun ajan voi peruuttaa sähköpostitse 48h ennen sovittua aikaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitan 50% varatun ajan hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa alle 24h ennen varattua aikaa, veloitetaan hinta kokonaisuudessaan. Koiran tai omistajan sairastuessa äkillisesti ajan voi siirtää toiseen ajankohtaan, mikäli esteestä on ilmoitettu välittömästi sen tultua tietoon. Maksu tulee kuitenkin suorittaa vuorokautta ennen alkuperäistä varattua aikaa.